Doneaza!

ACTUALIZARE 26 MARTIE 2020:

Doneaza si tu! Sprijina si tu, chiar si de la distanta, activitatea filantropica si curenta a bisericii Parohiei Belu Pieptanari, acum, cand multi oameni varstnici, singuri, saraci sunt afectati sau izolati din cauza epidemiei, iar credinciosii sunt nevoiti sa stea separati fizic de biserici, inclusiv in timpul Sfintei Liturghii.

Ca sa putem sa nu intrerupem programele aflate in derulare, in special ajutorarea varstnicilor si nevoiasilor de catre Grupul de voluntari ‘Tinerii Sfintei Mc. Ecaterina’ si lucrarile curente, care nu pot fi sistate din motive obiective, va rugam sa ne sprijiniti prin:

– contributie lunara repetitiva (50 lei/luna sau alta suma la alegere, virata Parohiei prin transfer, prin Internet Banking)

– donarea unei sume la alegere (virata Parohiei prin transfer, prin Internet Banking)

Datele de identificare fiscala ale Parohiei noastre sunt:

PAROHIA BELU PIEPTANARI

C.U.I.: 12105434

RO13RNCB0075035230760001 – BCR Unirii sector 4

Continua cu fapte bune si ajuta-ti semenii, chiar si de la distanta!

 

————————————–

Alaturati-va binefacatorilor Bisericii Sfanta Ecaterina – donati cand si cat puteti (inclusiv prin Formular 230). Modul in care fondurile donate de credinciosi au contribuit la modernizari treptate ale acestui sfant lacas bucurestean il puteti vedea vizitand biserica sau citind pagina ISTORIC. Contributiile dvs. ajuta si activitatile bisericii prin care se impart credinciosilor nevoiasi alimente si diverse ajutoare, nu doar in campanii sociale in parohie sau la sarbatori, ci lunar, prin Grupul de voluntari Tinerii Sf. Ecaterina. Detalii in pagina ACTIVITATI.

Doneaza pentru Biserica Sfanta Ecaterina!
Datele de identificare fiscala ale Parohiei noastre sunt:
PAROHIA BELU PIEPTANARI
C.U.I.: 12105434, IBAN: RO13RNCB0075035230760001 – BCR Unirii sector 4

* * * SI / SAU:
Directioneaza 2% din impozitul pe venitul tau deja platit la Stat pe anul 2019 – alege Parohia Belu Pieptanari! Completeaza Formular 230!

Dumneavoastra decideti ca, din impozitul pe venitul dvs.pe anul anterior, pe care Statul deja vi l-a retinut, sa directionati 2% (sau pana la 3,5%) catre o entitate non-profit. Codul Fiscal va permite acest lucru. Este dreptul dvs. si suma face deja parte din bugetul de stat. Acest gest al dumneavoastra:
– nu va costa ceva in plus
– nu este o sponsorizare sau donatie
– nu necesita alt efort decat completarea si trimiterea unui formular la ANAF

Cum procedati?

– Daca sunteti salariat sau pensionar: completati Formular 230
– Termenul-limita de depunere a formularelor: 25 mai 2020.
– Fie trimiteti prin posta, fie depuneti personal Formularul 230 la administratia financiara de care apartineti (vedeti adrese utile aici).
– Formularele tipizate se pot solicita si la biserica.
Datele de identificare ale parohiei noastre sunt mentionate mai sus si sunt deja pre-completate in formular (vezi paragraful II. 2. Sustinerea unei entitati nonprofit/unitati de cult).

Cererea se completează de persoanele fizice care realizeaza venituri din salarii si asimilate salariilor, pensii, activitati independente / activitati agricole impuse pe baza de norma de venit, activitati independente realizate in baza contractelor de activitate sportiva pentru care impozitul se retine la sursa, drepturi de proprietate intelectuala, altele decat cele pentru care venitul net se determina in sistem real, cedarea folosintei bunurilor pentru care venitul net se determina pe baza cotelor forfetare de cheltuieli sau pe baza normelor de venit.

Dumnezeu sa va ocroteasca si sa va miluiasca!
Multumim pentru sprijinul din anii anteriori si de anul acesta!